Welkom op de website van MyCenA

"Mycena is een samenwerkingsverband van Amsterdamse gynaecologen, die zich intensief bezighouden met onderzoek naar en behandeling van myomen. Met andere woorden: het is een samenwerking tussen myoomexperts in Amsterdam. Dit centrum beoogt de kennis over vleesbomen (myomen) in de baarmoeder te vergroten voor het welzijn van onze patiënten. Zij doet gericht wetenschappelijk onderzoek om hierin, ook internationaal, verder te komen.

Voorop staat binnen “MyCenA” om met een zo weinig mogelijk belastende behandeling tot het beste resultaat te komen. Dit betekent dat het behoud van de baarmoeder en de endoscopische (laparoscopie en hysteroscopie) en de radiologische (embolisatie) benadering hoog in het vaandel staan.
Er is een viertal ziekenhuizen verbonden aan “MyCenA”, die gezamenlijk alle, ook de nieuwste, behandelingstechnieken kunnen leveren.
De Mycena leden komen regelmatig bij elkaar om ervaringen en kennis uit te wisselen.”

Afspraak maken:

Via de contactpagina vindt u de ziekenhuizen en de gynaecologen die aangesloten zijn bij het Myomen Centrum Amsterdam. Op deze wijze kunt u zelf een afspraak maken op een tijdstip, dat het u schikt.